21 septembrie 2009

Salut !

Salut,
Eu sunt Mitica. Nu este numele meu adevarat insa nu cred ca e nevoie de asta momentan.
M-am gandit sa-mi fac un blog. Priml meu blog. Pentru ca vreau ca lumea sa auda ce am de zis.

Imi propun ca prin intermediul lui sa trezesc macar o parte dintre romanii mei la realitate, o realitate dura si pe care unii nici nu o constientizeaza.

De felul meu sunt un tip mai radical, dar cred ca lumea in care traim astazi nu ne permite sa fim altfel decat radicali in orice privinta. Suntem inconjurati de lucruri rele pe care din pacate le tratam cu indiferenta sau deja nu le mai deosebim de lucrurile bune iar ignoranta noastra le ajuta sa se dezvolte si incet-incet sa ne acapareze, substituindu-se valorilor pozitive care ar trebui sa ne ghideze drumul.


Nu suntem în stare să ne ridicăm şi să luptăm pentru viaţa şi libertatea noastră, nici măcar să ne opunem cu fermitate şi curaj răului! Distrugem toate lucrurile şi valorile pentru care strămoşii noştri au luptat şi murit, făcând inutil sacrificiul lor.

Vreau sa facem in asa fel incat noi, cu mainile noastre si in scurt timp sa reparam nedreptatile ce ni s-au facut de-a lungul timpului. Si vreau ca copiii si tinerii sa urmeze exemplul nostru, sa il cinsteasca si sa creeze o tara mai buna.

Hai să ne trezim şi să ne ridicăm pentru drepturile noastre!!!Fermi şi hotărâţi! Să arătăm că acest pământ nu e de vânzare si nici bataia de joc a nimanui… şi nici noi!

Daca veti fi de acord cu ideile mele, va propun sa comunicam prin intermediul acestui blog si poate sa schimbam ceva in Romania.

4 comentarii:

  1. Salut Mitica... daca tot vrei tu sa faci ceva pentru Domania asta amarata (lucru pentru care te felicit) ia fa tu o vizita pe aici,
    Romania ta
    si ai sa vezi cati sunt ca tine... o zi buna.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Degeaba fratioare nu numai unul singur poate schimba o tara intreaga asta sa tii minte sii in final sa iti amintesc ca Romania se scrie cu ''R'' nu cu ''D'' multumesc

      Ștergere
  2. Atitudinea "anti-" nu va schimba pe nimeni. Sunt "torenti" pe care nu-i puteti opri dar pot fi folositi pentru cauza. Pozitia radicala negativa nu-i de folos; in loc, incercati ceva mai pozitiv si schimbarea se va face...

    RăspundețiȘtergere
  3. ma bucur ca unii dintre voi incearca sa schimbe o Romanie ... dar cu parlamentarii de azi nu vei schimba nici daca esti Ceausescu ... asta este vina politicenilor hoti ... bafta mai departe

    RăspundețiȘtergere