15 octombrie 2009

Cand?

Cand vom avea o viata si un trai civilizat fara a fi nevoiti sa mintim copii ca Mos Craciun nu mai ajunge anul asta din cauza ca a ramas inzapezit la Polul Nord ?

Cand vom avea un tratament egal in spitale si nu diferentiat in functie de lungimea lantului, a ghiulului sau a portofelului care geme de durere si da pe afara de bancnote de euro ?

Cand bisnita, traficul de droguri si prostitutia de pe strazi va disparea cu desavarsire ?

Cand autoritatile statului vor fi doar in slujba cetateanului si nu in slujba celor cu girofar, bodyguard personal si in slujba acelora care le cumpara greutatea lor in aur sau bani ?

Cand alesii nostri se vor tine de cuvant si vor face tot ceea ce au promis atunci cand au fost votati ?

Cand Justitia ii va condamna pe toti acei care au furat nu o gaina sau o bucata de paine de foame, ci pe acei care au delapidat miliarde, pe acei care se imbuiba cu banii nostri ai contribuabulilor, pe acei care cu nerusinare au supt din banii publici fara nici cea mai mica jena ?

Cand toti acesti infractori vor sta dupa gratii si ne vom putea lasa copii pe strazi fara frica ca vor fi violati, pusi sa se prostitueze, ca li se vor oferi droguri, alcool sau tigari ?

Cand cei pusi in slujba cetateanului isi vor face datoria si nu ii vor mai pazi pe bisnitari, proxeneti sau traficantii de droguri luandu-si cota zilnica de la ei ?

Cand vor fi strazile curate si nu vom mai fi nevoiti sa facem slalom printre munti de gunoaie ?

Cand vom avea un trafic decent si civilizat fara batai si amenintari cu pistoale ?

Cand vom avea ocazia sa mancam pensia pentru care platim o viata intreaga cand durata de viata in Romania este de 60-65 de ani ?

Cand vom avea curajul sa spunem lucrurilor pe nume daca ni se infunda pumnul in gura ?

Cand vom avea curajul sa privim lumea in care traim daca ochii ni-s orbi de atata ceata, minciuna si scandal politic ?

Cand nu vom mai da vot partidelor care se tin de osul electoral de fiecare data la alegeri coalizand cu alte partide mai mari pentru a-si face jocurile inca 4 ani la putere ?

Cand vom avea coloana vertebrala ?

Cand oameni buni, cand ?

4 comentarii:

 1. Domnule Mitica, sunt total de acord cu punctul dumneavoatra de vedere!Sa vedem Romania asa cum a fost odata!

  RăspundețiȘtergere
 2. intru totul de acord, acum am inceput am fondat si eu un blog, ca nu se mai poate! a sosit ziua schimbarii!!!!! http://znationalist.blogspot.com/2009_11_01_archive.html

  RăspundețiȘtergere
 3. Daca doresti putem face un schimb de linkuri.

  RăspundețiȘtergere
 4. până când îi vom lăsa.

  atunci când mămăliga va spune GATA! DE-AJUNS! vor începe lucrurile să se schimbe în ţara noastră.

  ce pot să spun? mă bucur că încă un OM s-a alăturat cauzei celor mulţi. mă bucur că mai sunt OAMENI. mă bucur, încă, de faptul că nu toţi sunt adormiţi cu chimicale.

  m-ai invitat. am dat curs invitaţiei. te invit şi eu pe la mine, mai ales acolo unde explic cam ce vrem noi. citeşte, judecă şi apoi trage. noi vom fi acolo să primim gloanţele.

  ţara este pentru noi cea mai de preţ comoară! aşa ar trebui să fie pentru toţi românii (şi mă refer la românii adevăraţi). pentru ţară trebuie să fim gata să ne dăm chiar şi viaţa, deşi nu mi se pare un lucru chiar atât de grav, indiferent de vârstă, sex, religie, culoare, etc.

  România, Dacia (deşi trunchiată), ar trebui să fie ţelul vieţii noastre, astfel încât urmaşii noştri să se bucure de o viaţă liniştită.

  RăspundețiȘtergere